0400 551 971 Joni / Kiinteistöpuoli

0400 354 575 Annamari / Sisustus

Siikaniemenkatu 29

70620 Kuopio

Suomi


Otsonointi, poistaa hajut ja allergeenit sekä homeitiöt.
Otsonointi on turvallinen ja erittäin tehokas tapa poistaa epämiellyttäviä hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten esim. tupakan-, savun-, eläinten-, viemärin- ja kalmanhajua sekä ummehtuneisuutta. Tämän lisäksi otsonointi tuhoaa eläinperäiset allergisoivat tekijät. Otsonointi poistaa ei-toivotut hajut asunnoista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ym. ilman kemikaalijäämiä, lisäksi otsonointi eliminoi homeitiöt pinnoilta ja ilmasta sekä tuhoaa bakteerit.    

Hinnat alkaen 220€                                      

Otsonointi ei pysty poistamaan rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja, mutta otsonointi on kuitenkin hyvä tehdä sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on poistettu, esim. kosteusvaurio. Homeitiöt ja hajut, jotka ovat tarttuneet kalusteisiin ja huoneiston pintoihin saadaan myös tällä tavoin poistettua.

Otsoni (O3)saattaa myös reagoida joidenkin synteettisten kemikaalien kanssa muodostaen uusia yhdisteitä. Otsoni ja käsittelyn aikana mahdolliset syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnollisesti pois, ennen kuin tiloissa oleskellaan.

Käyttökohteita
Rakennuksissa, autoissa, asunnoissa, mökeillä, veneissä, asuntovaunuissa, vesikaivossa ym.

 • Pahojen ja häiritsevien hajujen poisto
 • Bakteerien ja virusten tuhoaminen
 • Homeitiöiden poisto / tuhoaminen
 • Tulipalon aiheuttama haju
 • Polttoaineiden ja öljyjen haju
 • Kotieläinten aiheuttamat allergisoivat tekijät
 • Tupakanhajun poistaminen
 • Kalman haju
 • Eläinten aiheuttamien hajujen poisto
 • Kaivoveden puhdistus
 • Viemärihajujen poisto

Otsoni on noin 1300 kertaa tehokkaampi hapetin kuin yleisesti käytetty kloori (Cl). 

Me myös vuokraamme otsonaattoreita omatoimiseen otsonointiin!


Meiltä radon-, hiiilidioksidi-, sekä kosteusmittaukset. vuokraamme myös näitä laitteita.

Radon (Rn) (lat. radon) on hajuton, mauton ja väritön radioaktiivinen jalokaasu.

Lukuisten tutkimusten perusteella radonin on havaittu aiheuttavan keuhkosyöpää. Sen aiheuttamaan keuhkosyöpään menehtyy Suomessa vuosittain arviolta 300-500 ihmistä. Radonille altistumisen uskotaan olevan osallisena myös lasten ja nuorten leukemia tapauksissa. Radon on maaperästä talon perustuksissa olevien rakojen kautta sisään pääsevä jalokaasu.


Hiilidioksidi

Sisäilman hiilidioksidi (CO2) on pääasiassa peräisin ihmisestä. Liiallinen hiilidioksidi sisäilmassa kertoo huonosta ilmanvaihdosta.

Hiilidioksidia syntyy ihmisen aineenvaihdunnan tuloksena. Se lasketaan sisäilman epäpuhtaudeksi, mutta itse asiassa se kertoo huonosta ilmanvaihdosta ja sitä kautta sisäilmaan kerääntyvistä muista epäpuhtauksista. Nämä epäpuhtaudet ovat pääasiassa ihmisperäisiä. Hiilidioksidin pitoisuus kasvaa korkeaksi usein makuuhuoneessa yön aikana.